MUP Kosova: Izdato više od 6.000 probnih tablica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 16:29

MUP Kosova: Izdato više od 6.000 probnih tablica

Ministarstvo unutrašnjih poslova u Prištini saopštilo je danas da je od uvođenja recipročnih mera izdato 6.375 privremenih tablica.

Kako se navodi, u periodu od 20. do 22. septembra Agencija za civilnu registraciju izdala je ukupno 6.375 probnih tablica na svim administrativnim prelazima i u centrima za registraciju vozila na Kosovu, prenosi radio KIM.

Privremene tablice moguće je preuzeti i u Registracionom centru u Lapljem Selu, a za njih su potrebni očitana lična karta i vozačka dozvola, polisa osiguranja, kao i ovlašćenje ukoliko je vozilo registrovano na neko drugo lice.

Probne tablice koje važe 60 dana plaćaju se pet evra.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.