ODREĐENO ZADRŽAVANJE PODGORIČANINU: Štitio monahinju od batinaša lažne države Kosovo, pa ga uhapsili

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2021, 22:15

ODREĐENO ZADRŽAVANJE PODGORIČANINU: Štitio monahinju od batinaša lažne države Kosovo, pa ga uhapsili

Odmetnička "policija" na Kosovu i Metohiji bila je brutalna celog dana prema narodu koji se okupio da proslavi Vidovdan

Podgoričanin Risto Jovanović uhapšen je na Kosovu i Metohiji jer je branio monahinju koju je policija lažne države na neprimeren način pretresala, a sada mu je čak i određeno zadržavanje do 48 sati.

Na snimku se jasno vidi da je Jovanović bez ikakvog povoda uhapšen, već samo zato što se pobunio protiv ponižavajućeg postupanja policije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema monahinji.

.

On je prigovorio policiji da nije u redu to što rade jer je u pitanju monahinja, nakon čega su specijalci policije priveli mladića iz Podgorice.

Jovanović je u nekoliko navrata ponavljao da je operisan, međutim "policajci" lažne države su ostali nemi na to.

Jovanović je za Vidovdan sa grupom Podgoričana otišao na Kosovo i Metohiju kako bi prisustvovao centralnoj ceremoniji na Gazimestanu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Određeno zadržavanje Podgoričaninu kog su priveli na tzv. Kosovu

Izvor: B92, 28.Jun.2021

Podgoričanin R.J. uhapšen je na Kosovu i Metohiji jer je branio monahinju koju je policija tzv. Kosova na neprimeren način pretresala...R.J. je određeno zadržavanje do 48 sati, prenose mediji...Mladić je uhapšen samo zato što se pobunio protiv ponižavajućeg postupanja policije prema monahinji...Policija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.