MOJ POSAO JE DA OBJASNIM POZICIJE SRBIJE Vučić dan nakon samita u Granadi poslao poruku građanima: Borićemo se za svoju zemlju svom snagom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 11:36

"MOJ POSAO JE DA OBJASNIM POZICIJE SRBIJE" Vučić dan nakon samita u Granadi poslao poruku građanima: Borićemo se za svoju zemlju svom snagom (VIDEO)

Snažna poruka građanima, dan nakon samita Evropske političke zajednice u Granadi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu, dan nakon što je učestvovao na samitu Evropske političke zajednice u Granadi, i poslao poruku građanima.

- Tokom brojnih susreta i bilateralnih sastanaka sa evropskim liderima sam razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji, ali i o mnogim drugim temama. Moj posao je da objasnim pozicije Srbije, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću nastaviti da radim. Borićemo se za svoju zemlju svom snagom i nadam se da ćemo u tome uspeti - objavio je predsednik uz video snimak na svom Instagram nalogu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić objavio snimak iz Granade: Borićemo se za svoju zemlju svom snagom! (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 06.Okt.2023

Moj posao je da objasnim pozicije Srbije, poručio je predsednik Vučić

Nastavak na 24sedam.rs...

Oglasio se Vučić iz Granade: "Borićemo se za svoju zemlju" (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Okt.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon prvog dana samita Evropske političke zajednice u Granadi. Kako je naveo, imao je brojne susrete i bilateralne sastanake sa evropskim liderima, sa kojima je razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji, ali i o mnogim drugim temama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.