Izvor: Pančevac-online.com, 29.Maj.2023, 14:01

MOGU SAMO ALBANSKI NOVINARI: Novinarku Kosovo onlajna specijalci KP izbacili iz zgrade opštine Zvečan „jer je Srpkinja“

Novinarku portala Kosovo onlajn oko 12.30 časova iz zgrade opštine Zvečan izbacila su tri pripadnika specijalne jedinice Kosovske policije sa obrazloženjem „da je Srpkinja i da mora da izađe napolje“. „Naša ovinarka je pre toga ušla u pres salu opštinske zgrade, uz dopuštenje pripadnika Kfora, zajedno sa grupom novinara albanskih medija. Međutim, odmah nakon toga […] The post MOGU SAMO ALBANSKI NOVINARI: Novinarku Kosovo onlajna specijalci KP izbacili iz zgrade opštine Zvečan „jer je Srpkinja“ appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOSOVSKA POLICIJA JE IZBACILA NOVINARKU IZ PRES SALE, JER JE SRPKINJA! Iz kojih razloga je samo albanskim novinarima omogućeno da budu unutra?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023

Kosovo onlajn, navodi da je ogroman skandal što je ulaz u zgradu opštine zabranjen samo za srpske novinare...Novinarku portala Kosovo onlajn oko 12.30 časova iz zgrade opštine Zvečan izbacila su tri pripadnika specijalne jedinice kosovske policije sa obrazloženjem "da je Srpkinja i da mora da izađe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.