Izvor: Blic, 09.Apr.2024, 16:37

MK Group organizovala odmor za najbolje đake sa Kosova i Metohije: Hotel Grand Kopaonik dvanaesti put ugostio tridesetoro dece iz osnovnih škola sa juga Srbije

Trideset najboljih učenika od četvrtog do sedmog razreda osnovnih škola sa Kosova i Metohije tradicionalno boravi u hotelu Grand Kopaonik, u sklopu društveno odgovornih aktivnosti koje MK Group organizuje iz godine u godinu. Deca borave u hotelu od 6. do 10. aprila, a uz uživanje u prirodnim lepotama najpoznatije srpske planine i pešačkim turama, najbolji đaci koriste i dodatne pogodnosti svih hotelskih sadržaja od bazena i spa centra do specijalno organizovanih sportskih aktivnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MK Group organizovala odmor za najbolje đake sa Kosova i Metohije

Izvor: Kurir, 09.Apr.2024

Hotel Grand Kopaonik dvanaesti put ugostio tridesetoro dece iz osnovnih škola sa juga Srbije

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.