Izvor: Pančevac-online.com, 14.Dec.2022, 21:51

MINISTAR VUČEVIĆ PORUČIO: Srbija posvećena dijalogu, ali imamo razrađene planove

Miloš Vučević, ministar odbrane izjavio je da je pitanje Kosova i Metohije nešto što nas prati i što je izazov više od veka i da trenutna kriza nije nešto što je karakteristično za sadašnje vreme. On je gostujući na Radio Beogradu rekao da je situacija eskalirala u poslednjih nekoliko dana i da će na sutrašnjoj […] The post MINISTAR VUČEVIĆ PORUČIO: Srbija posvećena dijalogu, ali imamo razrađene planove appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Vučević: Pitanje Kosova i Metohije izazov više od veka; Srbija posvećena dijalogu, imamo razrađene planove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2022

Miloš Vučević, ministar odbrane izjavio je da je pitanje Kosova i Metohije nešto što nas prati i što je izazov više od veka i da trenutna kriza nije nešto što je karakteristično za sadašnje vreme. On je gostujući na Radio Beogradu rekao da je situacija eskalirala u poslednjih nekoliko dana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.