MINISTAR VUČEVIĆ OŠTRO REAGOVAO NA PONAŠANJE POSLANIKA DSS: Drže nam predavanje oni koji su pustili Kurtija iz srpskog zatvora! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 11:22

MINISTAR VUČEVIĆ OŠTRO REAGOVAO NA PONAŠANJE POSLANIKA DSS: "Drže nam predavanje oni koji su pustili Kurtija iz srpskog zatvora!" (VIDEO)

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević oštro je reagovao na ponašanje poslanika u Skupštini Srbije tokom posebne sednice o Kosovu i Metohiji.

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević oštro je reagovao na ponašanje poslanika u Skupštini Srbije tokom posebne sednice o Kosovu i Metohiji kada je deo opozicije nasrnuo na predsednika Aleksandra Vučića.

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Pa kakva tvrda nac-opcija, pustili ste sve teroriste iz zatvora kada ste vodili državu. Taj DSS, Demokratska stranka Srbije koja nam danas drži predavanje, Miloš Jovanović koji udara drugog poslanika, na par metara od predsednika Republike, odguruje ga, je bio član i jeste član stranke koja je pustila Aljbina Kurtija iz srpskog zatvora. Ti isti ljudi kad su vodili državu, isporučili sve srpske generale, oficire i političare u Hag. I to nazvali dobrovoljnom predajom. Pa, je l’ sedeo sa Čekuom i Tačijem taj isti Miloš Jovanović?
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.