MEDIJI U REGIONU: Albanci se grdno prevarili ako misle da će uplašiti Vučića

Izvor: Večernje novosti, 09.Sep.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEDIJI U REGIONU: Albanci se grdno prevarili ako misle da će uplašiti Vučića

Svi elektronski mediji u regionu preneli su vest da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić krenuo ka selu Banje, uprkos blokadama i pretnjama naoružanih Albanaca Svi elektronski mediji u regionu preneli su vest da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić krenuo ka selu Banje, uprkos blokadama i pretnjama naoružanih Albanaca, pripadnika bivše terorističke tzv. OVK.Zagrebački Jutarnji list piše da je na Kosovu napeto nakon što su postavljene blokade u opštini Srbica kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bi onemogućili prolaz predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću do mesta Banje, gde, inače, živi oko 300 Srba.PREDSEDNIK SRBIJE DRUGI DANA NA KOSOVU (BLOG UŽIVO) Počeo program u Kosovskoj Mitrovici: Čeka se miting predsednika Vučića (FOTO+VIDEO) Javni servis HRT je o poseti predsednika Srbije Kosovu izveštavao juče u okviru rubrike "Tema dana".Svi mediji su preneli i da je prethodno poseta pedsednika Srbije Kosovu bila onemogućena, ali da su predstavnici vlasti u Prištini promenili odluku pod pritiskom SAD. VULIN HITNO NAPUSTIO JUTARNjI PROGRAM: Sve što Vučić naredi, biće sprovedeno, ne pitajte kako ćemo reagovati ako ga napadnu Portal Dnevnik je, takođe, izvestio o blokadama i zabrani predsedniku Srbije da prođe do mesta Banje u opštini Srbica, ali da je on ipak krenuo.I mediji u BiH izvestili su da je predsednik Vučić krenuo ka kosovskom selu Banje, uprkos blokadama.Portal Avaza je preneo Vučiću poruku "da su se Albanci grdno prevarili ako misle da će ga zastrašiti".Portal Buka je vest o blokadama na Kosovu objavila pod naslovom:Drama na Kosovu - Veterani OVK blokirali put, Vučić usprkos zabrani krenuo na jug, KFOR ne može garantovati ... HAOS NA KOSOVU! Vučića vratili; Albanci bili spremni za nemire sa nesagledivim posledicama, Meštani Banja zabrinuti, čuli rafale Portal Klix je javio da je policija zaustavila prolazak kolone vozila u kojoj je predsednik Vučić.U istom tonu izvestili su i mediji u Crnoj Gori i Makedoniji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šefica kancelarije EU: Žao nam je što predsedniku Vučiću nije dozvoljena poseta selu Banja

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Sep.2018

Šefica kancelarije Evropske unije na Kosovu Natalija Apostolova izjavila je danas da joj je žao što predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nije dozvoljena poseta u selu Banje u opštini Srbica..."Evropskoj uniji je žao što je taj deo posete trebao da se poništi", rekla je Apostolova za portal koha.net...Ona...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.