Izvor: Blic, 14.Feb.2024, 22:15

"MANEVARSKI PROSTOR JE MALI, ALI BEOGRAD USPEVA DA POMOGNE SRBIMA" Milovan Drecun za Blic TV o situaciji na KiM: Priština se svojim postupcima udaljava od dijaloga (VIDEO)

Manevarski prostor Srbije je mali, ali će Beograd uprkos jednostranim potezima Prištine morati da pronađe način da finansira srpski narod, to je jedini put za opstanak Srba na KiM, izjavio je Milovan Drecun, dosadašnji predsednik skupštinskog Odbora za KiM u intervjuu za Blic TV. Kaže da rok od tri meseca koji je donela tzv Centralna banka Kosova za prilagođavanja na odluku ne znači da se Srbi neće suočavati sa problemima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.