Lončar obišao ranjenog Sofronijevića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2021, 11:05

Lončar obišao ranjenog Sofronijevića

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar obišao je danas Srećka Sofronijevića, koji je ranjen prošle nedelje na Kosovu i Metohiji prilikom upada jedinica Rosu kosovske policije na sever pokrajine.

Sofronijević je juče iz KBC Kosovska Mitrovica prebačen na Klinički centar u Beogradu na dalje lečenje.

Lončar je Sofronijeviću preneo pozdrave Srpske liste i svih naših građana sa KiM, uz želje za što brži oporavak, prenosi RTS.

"Zadovoljni smo postoperativnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tokom i pored vrlo ozbiljnih rana. Srećko bi što pre da se pridruži svojoj porodici i narodu na KiM, ali mora da sačeka da budemo sigurni da se dovoljno oporavio od ranjavanja", istakao je Lončar.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.