Lekar Nikola Todorović osuđen na 30 dana zatvora

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 21:43

Lekar Nikola Todorović osuđen na 30 dana zatvora

Lekaru KBC "Kosovska Mitrovica“ Nikoli Todoroviću sudija Osnovnog suda u Severnoj Mitrovici danas je izrekao kaznu od 30 dana zatvora.

Njemu je izrečena kazna zbog optužbe da je napao službeno lice, rekao je za Tanjug njegov advokat Miloš Delević.

Nakon sinoćnjeg saslušanja, Todorović je danas izveden pred sudiju koji mu je izrekao kaznu.

Todorović je priveden u petak posle podne na prelazu Jarinje, dok je vozio decu u opštinu Srbica na slavu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Pripadnici Kosovske policije zaustavili su ga zbog nedostajuće dokumentacije za decu, izveli decu iz vozila i maltretirali Todorovića pred njima, a kada im se usprotivio, priveli su ga", saopštila je u petak Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Nakon toga, kosovska policija je saopštila da je Todoroviću određeno zadržavanje do 48 sati zbog napada na službeno lice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.