Ledeni talas zatvara osnovne i srednje škole na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledeni talas zatvara osnovne i srednje škole na Kosovu

U osnovnim i srednjim školama na Kosovu sutra i prekosutra neće biti nastave zbog hladnog vremena, saopštilo je kosovsko ministarstvo obrazovanja, nauke i tehnologija.

Odluka je doneta nakon konsultacija sa opštinskim direkcijama za obrazovanje i imajući u vidu vremensku prognozu za naredna dva dana, navodi se u saopštenju. Propušteni nastavni dani biće nadoknađeni.

Autoput i svi opštinski i regionalni putevi na Kosovu, i pored temperature koja pada i do minus 12 stepeni, prohodni su za saobraćaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ledeni talas zatvara škole na Kosovu

Izvor: B92, 28.Feb.2018

Priština -- U školama na Kosovu sutra i prekosutra neće biti nastave zbog hladnog vremena, saopštilo je kosovsko ministarstvo obrazovanja, nauke i tehnologija...Odluka je doneta nakon konsultacija sa opštinskim direkcijama za obrazovanje i imajući u vidu vremensku prognozu za naredna dva dana,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.