Lažu o Bleru, Vučić jedini ovlašćen da pregovara

Izvor: Mondo, 30.Sep.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lažu o Bleru, Vučić jedini ovlašćen da pregovara"

Predstavnici Saveza za Srbiju, lažu kao i obično, pa lažu i da je Aleksandar Vučić ovlastio Tonija Blera da pregovara o razgraničenju sa Albancima na Kosovu i Metohiji u ime Srbije, izjavio je generalni sekretar predsednika Srbije.

Foto: Mondo/Goran Sivački

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jedini ovlašćen da pregovara u ime Srbije, a oni su, izgleda, naučili da neko drugi pregovara u njihovo ime, pa tako navikavši da to čine drugi u njihovo ime, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pokušavaju da ubede čitavu javnost da je predsednik Srbije nekoga ovlastio da to čini u njegovo ime ili u ime Srbije", istakao je Selaković u izjavi za Tanjug.

On je ponovio da jedini ovlašćen da pregovara u ime Republike Srbije jeste njen predsednik Aleksandar Vučić.

"Narod mora da ima poverenje..."

Savez za Srbiju pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da lično i nedvosmisleno građanima odgovori da li je istina da bivši britanski premijer Toni Bler, uz njegovu saglasnost, razgovara sa najvišim svetskim zvaničnicima o razmeni teritorija, odnosno "razgraničenju", posle čega bi Kosovo moglo da postane punopravni član UN.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.