Lavrov: Želim građanima bratske Srbije mir, dobro zdravlje, sreću i blagostanje

Izvor: Vostok.rs, 20.Dec.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Želim građanima bratske Srbije mir, dobro zdravlje, sreću i blagostanje

Glavna stvar u Srbiji su ljudi, u ovoj zemlji se možete osećati kao kod kuće, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.
Lavrov o Kosovu: Rusija će se složiti samo sa odlukom koja će zadovoljiti i Srbehttps://t.co/IqLFYh2nsy
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) December 20, 2019 "Naravno, glavna stvar u Srbiji su ljudi. Njihova tradicionalna srdačnost i gostoprimstvo oseća se svuda, što ostavlja najživlji i najugodniji utisak", rekao je Lavrov za list "Srpski telegraf". Prema njegovim rečima, i on i kolege koji posećuju Beograd "tamo se uvek osećaju kao kod kuće".
Moskva: Kosovsko pitanje rešavati na osnovu Rezpolucije SB UN-a 1244https://t.co/ubM5AZm6Od
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) December 20, 2019  
"To nije iznenađujuće, jer naša dva bratska naroda dele zajedničke kulturne i civilizacijske korene, duhovno srodstvo i najtoplije osećaje prijateljstva i simpatije", dodao je Lavrov. U novoj godini Lavrov je takođe poželeo "svim građanima bratske Srbije mir, dobro zdravlje, sreću i blagostanje".
 

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.