Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2021, 10:19

LUDI TIKET (-), četvrtak, 472.092 dinara: Pao je na Kosovu ravnom!

Ipak je promašaj naplatio iznosom od 5.000 dinara

Igrač koji je tipovao da će južna srpska autonomna pokrajina odigrati za GG3+ na prijateljskom meču sa Jordanom, koštala je igrača s veba skoro pola miliona dinara dobitka. Na preostalih 10 mesta bilo je sve kako treba, pa izdvajamo UG2+ tip na PLS paru Javor-Rad, te duplu šansu X2, na meču Bačka – Mladost Novi Sad.

Kako bilo, pogotke kao i promašaj koji je oborio tiket vidite sami, a na nama je da konstatujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je igrač u igru ušao s ulogom od 1.000 dinara, a iz nje izašao sa 5.000 dinara u kešu. To je novac naplaćen na osnovu aktivacije benefita „NAPLATI PROMAŠAJ“, kojim MOZZART iz pepela diže tikete koji su nesrećno pali pod udarom jedne loše procene.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.