LDP: Stavovi građanske opcije opasni kao i stavovi desnice

Izvor: N1 televizija, 22.Jul.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Stavovi građanske opcije opasni kao i stavovi desnice

Anita Mitić iz Liberalno demokratske partije (LDP) izjavila je za FoNet da je opoziciji bolje da se ne ujedinjava, ako će se ujediniti na protivljenju rešenju za Kosovo.

"Stavovi koji u ovom trenutku dolaze od građanske opcije, podjednako su loši i podjednako opasni kao stavovi desnice", izjavila je Mitić za FoNet i napomenula da je opoziciji, zbog toga, bolje da na radi ništa kada je u pitanju Kosovo. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Ona ističe da je referendum o Kosovu važan, jer na taj način građani i građanke preuzimaju odgovornost za svoju budućnost, ali da bi trebalo voditi računa kako će on biti iskorišćen.

"Pitanje je da li će referendum da bude kampanja u kojoj ćemo da pozivamo na mržnju i na ubistvo Albanaca i kako ćemo sve da ih proteramo s Kosova, ili ćemo ljudima objasniti šta je realnost", objasnila je Mitić u serijalu razgovora Kvaka 23.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Predstavnici opozicije o kosovskom pitanju

Izvor: RTS, 22.Jul.2018

Opozicija i može i mora da se usprotivi potpisivanju sporazuma s "nepostojećom državom Kosovo", smatra predsednik Dveri Boško Obradović, ali Anita Mitić iz Liberalno demokratske partije, nasuprot njemu, poručuje da je opoziciji bolje da se ne ujedinjava, ako će se ujediniti na protivljenju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.