LAŽNI PATRIOTIZAM OPOZICIJE! Bursać: U momentu ključnom za kolevku srpstva izabrali su nasilje i sitan politički interes

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 19:45

LAŽNI PATRIOTIZAM OPOZICIJE! Bursać: U momentu ključnom za kolevku srpstva izabrali su nasilje i sitan politički interes

Jučerašnja Posebna sednica Narodne skupštine posvećena kosovskom problemu protekla je više nego burno!

Član Gradskog veća Beograda dr Boris Bursać izjavio je za portal Srbija Danas da je po ko zna koji put opozicija u Narodnoj skupštini demonstrirala lažni patriotizam a sve u cilju sticanja jeftinih političkih poena.

- Predstavnici opozicije u Srbiji su u momentu kada se od njih očekuje minimum političkog konsenzusa, minimum racionalnog ponašanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izabrali put destrukcije, mržnje i skupljanja jeftiniih političkih poena. Dakle u momentu kada se govori o najvažnijem državnom, političkom i nacionalnom pitanju o Kosovu i Metohiji, oni izazivaju nerede u Narodnoj skupštini i plasiraju kvazi odnosno lažni patrioizam, ne uzimajući u obzir činjenice da su upravo pojedinici iz njihovih redova radili na štetu Srbije. Dovoljno je da se podsetimo samo jedne činjenice da su upravo te najglasnije "patriote" iz Jovanovićevog jata u skupštini zaslužne što su mnogi šiptarski zlikovci, a jedan od njih je svakako i današnji kvazi premijer Aljbin Kurti, na slobodi - kaže dr Bursać.

- Dakle u momentu ključnom za kolevku srpstva, za Kosovo i Metohiju, za građane koji žive na tom delu srpske teritorije opzicija bira nasilje i sitan politički interes, ne razmišljajući da svojim sramotnim ponašanjem urušavaju ugled ne samo institucije u kojoj se nalaze već Srbije u celini a na radost medija u Prištini, Sarajevu i Zagrebu. Što bi naš narod rekao "Ko nas kleo nije dangubio".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.