LAŽNA DRŽAVA NESPOSOBNA DA IZAĐE NA KRAJ SA PROBLEMIMA: Protesti u Prištini pokazuju svu nekoptentnost privremenih vlasti

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2022, 05:31

LAŽNA DRŽAVA NESPOSOBNA DA IZAĐE NA KRAJ SA PROBLEMIMA: Protesti u Prištini pokazuju svu nekoptentnost privremenih vlasti

Tzv. Kosovo pri pucanju.

U Prištini je danas više stotina građana protestovalo zbog najavljenog poskupljenja struje u prosjeku za 80 odsto, a prilikom pokušaja da uđu u zgradu privremene vlade ošamaren je policajac.

Sa protesta je zatraženo da bude odbačena odluka o povećanju cijene električne energije.

Protest je održan u organizaciji Socijaldemokratske partije čiji je predsjednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dardan Molićaj, kako je saopštila kosovska policijska služba, ošamario policajca koji je pokušao da spriječi masu da uđe u zgradu privremene vlade samoproglašenog Kosova.

Iz policije su naveli da su se pojedini učesnici protesta oglušili o naredbe pripadnika policije, te da se dogodio i fizički napad na policajce koji su obezbjeđivali objekat vlade.

"Trenutno, policija se bavi opservacijom događaja i incidenta koji se dogodio ispred objekta, a uskoro će biti pokrenuta i istraga zbog napada na službeno lice tokom vršenja službene dužnosti", saopšteno je iz policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.