LAJČAK U PONEDELJAK U PRIŠTINI: Tači besan, neće ni da ga vidi, objavljeno i zbog čega

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 11:46

LAJČAK U PONEDELJAK U PRIŠTINI: Tači besan, neće ni da ga vidi, objavljeno i zbog čega

Dogovoreno da se sastane sa premijerom privremenih kosovskih institucija Avdulahom Hotijem

Specijalni predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak najverovatnije će u ponedeljak doći u posetu Prištini i to preko Tirane, prenosi prištinska Koha ditore pozivajući se na neimenovane izvore.

On će zbog restrikcija uvedenih zbog aktuelne epidemije korona virusa avionom doputovati u Tiranu, odakle će kolima doći u Prištinu, gde će ostati do četvrtka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nezvanično je dogovoreno da se sastane sa premijerom privremenih kosovskih institucija Avdulahom Hotijem, ali je i dalje nejasno da li će se sastati i sa predsednikom tzv. Kosova Hašimom Tačijem, koji i dalje odbija da se sastane sa njim jer ga smatra protivnikom "kosovske nezavisnosti".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.