Izvor: Danas, 16.Dec.2023, 21:37

„Kurtijevo ponašanje posledica političke gluposti predsednika Srbije“: Sagovornici Danasa o izostanku reakcije zvaničnog Beograda na spomen-tablu ispred kafića „Panda“

Premijer Kosova Aljbin Kurti iskoristio je 25. godišnjicu ubistva šestorice srpskih mladića u pećkom kafiću "Panda" da ispred ovog objekta koji je pre dva meseca vlast u Prištini proglasila za "kulturno nasleđe", postavi trojezičnu tablu na kojoj se tvrdi da je to mesto na kome su srpske vlasti 14. decembra 1998. inscenirale ovo ubistvo kako bi okrivile kosovske Albance i "opravdale etničko čišćenje i genocid na Kosovu".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.