Kurtijeva policija postavila ultimatum Srbima u Leposaviću: Do 15 časova...

Izvor: B92, 25.Jan.2024, 15:31

Kurtijeva policija postavila ultimatum Srbima u Leposaviću: Do 15 časova...

Leposavić -- Takozvana kosovska policija donela je danas rešenje po kome se od Srba u Leposaviću traži da uklone šator postavljen ranije ispred opštine.

Šator je postavljen tokom mirnog protesta Srba zbog postavljanja nelegetimnih albanskih gradonačelnika.

U rešenju se navodi da šator mora da se ukloni do 15 časova, a da će u slučaju da ne bude sklonjen uklanjanje izvršiti tzv. kosovska policija, javlja dopisnik Tanjuga.

U Leposaviću je juče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na zgradi Centra za socijalni rad postavljena tabla "Republika Kosovo", kao i na ulaznim vratima u zgradu Opštine, a sa jarbola ispred opštinske zgrade skinute su zastave Srbije i Ujedinjenih nacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska policija traži od Srba u Leposaviću da uklone šator ispred opštine

Izvor: Blic, 25.Jan.2024

Kosovska policija donela je danas rešenje po kome se od Srba u Leposaviću traži da uklone šator postavljen ranije ispred opštine, tokom mirnog protesta Srba zbog postavljanja nelegetimnih albanskih gradonačelnika.

Nastavak na Blic...

Srbima u Leposaviću istekao rok za uklanjanje šatora

Izvor: B92, 25.Jan.2024

Srbi u Leposaviću dobili su rok da do 15 časova uklone šator koji se nalazi prekoputa opštinske zgrade ili će ga ukloniti kosovska policija...Šator su koristili zaposleni u lokalnoj samoupravi koji su protestovali zbog uzurpiranja zgrade opštine, a kako javlja naš reporter, oni su šator napustili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.