Kurti smenio savetnika posle izjave o zločinima OVK

Izvor: RTS, 25.Apr.2020, 17:05

Kurti smenio savetnika posle izjave o zločinima OVK

Kosovski premijer u tehničkom mandatu Aljbin Kurti otpustio je političkog savetnika Škeljzena Gašija, navodeći da je to učinio jer su njegove jučerašnje izjave bile zbunjujuće u odnosu na njegov dobar rad u vladi.
Aljbin Kurti navodi da je obavestio i potom razrešio svog političkog savetnika Škeljzena Gašija.

"Neke od njegovih izjava juče su bile zbunjujuće u odnosu na njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobar rad u vladi. Smatram da je najbolje da zbog debate u koju je uključen ne bude više na položaju mog savetnika", naveo je Kurti.
Zahvalio mu je na doprinosu i poručio da ga ceni zbog kritičkog mišljenja.
"Toliko je stvari oko kojih se slažemo u sadašnjosti, ali ima i onih oko kojih se ne slažemo. Gaši nije lak u diskusiji. Iz ovog problema smo dobili lekciju i nešto naučili", zaključio je Kurti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti: Gaši smenjen zbog izjava OVK

Izvor: Danas, 25.Apr.2020

Vršilac dužnosti premijera Kosova Aljbin Kurti otpustio je političkog savetnika Škeljzena Gašija ubog izjava o zločinima OVK nad Srbija, a na svom Fejsbuk nalogu objasnio da je to učinio, jer su njegove jučerašnje izjave imale posledice na rad vlade, javlja Kosovo Onlajn.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.