Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Feb.2024, 20:17

Kurti prezire Ujedinjene nacije! Predsednik Vučić dao intervju za “Pavlovic today”: Ovo je glavna poruka!

SRBIJA – Vučić je napomenuo da Kurtijev neprijateljski ideološki stav prema Srbima naglašava njegov krajnji cilj – proterivanje svih Srba sa Kosova i Metohije U ekskluzivnom intervjuu za “The Pavlovic Today”, predsednik Srbije Aleksandar Vučić analizirao je nedavni sastanak Saveta bezbednosti UN sa visokim predstavnicima koji je sazvan kao odgovor na suspenziju srpskog dinara, otkrivajući uvid u […]
Vest Kurti prezire Ujedinjene nacije! Predsednik Vučić dao intervju za “Pavlovic today”: Ovo je glavna poruka! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

"KURTI MRZI UJEDINJENE NACIJE KAO INSTITUCIJU" Vučić o vanrednoj sednici Saveta bezbednosti UN: "Nikome nisu potrebna nova žarišta"

Izvor: Blic, 11.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić analizirao je nedavnu vanrednu sednicu Saveta bezbednosti UN sa visokim predstavnicima o stanju na Kosovu i Metohiji, koja je bila zakazana na zahtev Srbije. Sednica je zakazana kao odgovor na iznenadnu odluku kosovske vlade o ukidanju srpskog dinara na KiM.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.