Kurti je uništio poziciju Kosova u SAD

Izvor: B92, 16.Sep.2023, 15:28

"Kurti je uništio poziciju Kosova u SAD"

Bivši ministar spoljnih poslova tzv. Kosova Petrit Seljimi ocenio je da je tzv. premijer Kosova Aljbin Kurti uništio svako razumevanje za svoju poziciju u SAD.

Seljimi u objavi na društvenoj mreži "X" ističe da je Kurti prestao da se koordinira sa SAD i prestao je da lobira, zagovara, sluša savete Vašingtona.

Dodaje da je sve manje i manje strpljenja za Kurtijev stav u svetu, i da je njegov položaj trenutno blizu nule.

"Ali problem male zemlje u lošem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << susedstvu kao što je Kosovo je što ili imate velikog saveznika koji će vas 100 odsto zaštititi ili ste super prijateljski nastrojeni sa svim susedima. Kurti je lično uništio svako razumevanje za svoju poziciju u SAD. A komšije? Dobro...", napisao je Seljimi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.