Kurti godinama uništava Kosovo svojim postupcima

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2020, 10:10

Kurti godinama uništava Kosovo svojim postupcima

Lider Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji poručio je danas da je odluka odlazećeg premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija o primeni reciprociteta sa Srbijom, tek posle odluke ustavnog suda o novom premijeru, “tipičan čin njegovog obmanjujućeg mentaliteta“.

Veselji je na svom Fejsbuku optužio Kurtija da već godinama svojim postupcima uništava Kosovo.
„Njegov pristup >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je da kad je na vlasti onda postoji država, a kad nije, onda to treba da bude u neredu. To je tipičan mentalitet ,koalicije nade’ koji je za nekoliko nedelja i meseci naneo štetu našoj državi iznad najpesimističnijih očekivanja”, poručio je Veselji.
On ocenjuje i da će “ovaj destruktivni mentalitet trajati” sve dok traje vera ljudi u takve manipulacije i prevare, prenelo je Kosovo onlajn.
– Ipak, čovek poput Aljbina Kurtija iz stranke poput Samoopredeljenje ne može ljude da vara u nedogled. Odluke u poslednjim satima neće odvratiti pažnju od njihovih brojnih skandala – rekao je Veselji.




The post Kurti godinama uništava Kosovo svojim postupcima appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.