Izvor: Blic, 31.Mar.2023, 00:33

Kurti: Radimo na novim priznanjima, Vučiću neću dozvoliti dolazak na Kosovo

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je večeras za TV Kljan da vlada radi na novim priznanjima, te da je po tom pitanju nedavno uputio pismo jednoj državi, ne želeći da otkriva kojoj, jer, kako kaže, "Srbija ima mrežu ambasada i spoljnu službu koja je moćnija od kosovske".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOKLE IDE KURTIJEV BEZOBRAZLUK?! "Vučiću neću dozvoliti dolazak na Kosovo"

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023

Prištinska vlada radi na novim priznanjima, naveo je Kurti, dodajući da je po tom pitanju nedavno uputio pismo jednoj državi...Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ukoliko bude tražio da dođe na Kosovo i Metohiju, neće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kurti: Neću dozvoliti Vučiću da dođe na Kosovo

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2023

Kosovski premijer Albin Kurti je u gostovanju na TV Kljanu rekao da njegova vlada radi na novim priznanjima nezavisnosti Kosova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.