Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2023, 15:04

Kurti: Priznaćemo registracione tablice iz centralne Srbije kada se uverimo da sprovodi odluku

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti rekao je danas da će njegov kabinet priznati registarske tablice iz centralne Srbije kada se takozvana kosovska policija uveri da Beograd sprovodi odluku o omogućavanje učešća u saobraćaju na putevima svih vozila koja su registrovana od strane privremenih institucija samouprave u Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kurti: Kosovo će doneti odluku o tablicama tek kada se uveri da Srbija sprovodi svoju

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Dec.2023

Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je danas da će Kosovo priznati tablice iz Srbije tek nakon što se uveri da Srbija u potpunosti sprovodi odluku o slobodi kretanja za vozila s registarskim oznakama RKS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.