Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2022, 14:03

Kurti: Od Zapada zavisi da li će se tenzije na severu Kosova nastaviti

Kosovoski premijer Aljbin Kurti izjavio je da će se tenzije na severu Kosova nastaviti, ako zapadne demokratije budu dozvolile Srbiji da nastavi sa "svojim starim snovima, koji postaju noćna mora za susede Srbije, ali i za sam srpski narod".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

KURTI OPET PROVOCIRA Prištinski premijer ponovo diže tenzije: "Beograd nastavlja sa snovima koji postaju noćna mora za druge"

Izvor: Blic, 15.Avg.2022

Premijer institucija u Prištini Aljbin Kurti nastavio je sa provokativnim izjavama i zapaljivom retorikom na račun Srbije, uprkos jučerašnjoj opomeni iz Brisela da će "lideri koji daju zapaljive izjave odgovarati u slučaju da dođe do nasilja".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.