Izvor: Danas, 03.Jul.2023, 11:15

Kurti: Identifikovali smo 45 osoba koje su u terorističkim organizacijama Civilna zaštita i Severna brigada

Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je danas da je identifikovano 45 osoba koje pripadaju kako je naveo terorističkim organizacijama „Civilna zaštita“ i „ Severna brigada“, prenosi Ekonomija onlajn.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti: Identifikovali smo 45 osoba terorističkih organizacija"Civilna zaštita" i "Severna brigada"

Izvor: B92, 03.Jul.2023

Premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti rekao je da je identifikovano 45 osoba koje pripadaju kako je naveo terorističkim organizacijama, prenosi Ekonomija onlajn...Kurti je je naveo da su ove osobe navodno učestvovale u napadima na vojnike Kfora, policiju i novinare..."Do danas je identifikovano 45 osoba,...

Nastavak na B92...

Kurti: Identifikovali smo 45 osoba koje pripadaju terorističkim organizacijama

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2023

Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je danas da je identifikovano 45 osoba koje pripadaju, kako je naveo, terorističkim organizacijama "Civilna zaštita" i "Severna brigada" na severu Kosova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Slaviša Ristić: Kurtijev cilj je proterivanje Srba s Kosova, Beograd nema odgovor

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2023

Narodni poslanik s Kosova i Metohije Slaviša Ristić izjavio je danas da kosovski premijer Aljbin Kurti nastavlja da zastrašuje pripadnike srpske zajednice optužujući ih da pripadaju terorističkim organizacijama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.