Kuburović: Srpski organi nisu i neće skrivati zločince i ubice

Izvor: RTS, 15.Mar.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuburović: Srpski organi nisu i neće skrivati zločince i ubice

Jedinu krivicu koju snosi predsednik Srbije Aleksandar Vučić jeste njegovo strpljenje, hladna glava i odlučan stav da na sve provokacije iz Prištine odgovara mirnim tonom, bez pretnji i bez poziva na nasilje, navodi se u saopštenju Ministarstva pravde.
Ministarka pravde Nela Kuburović kaže da srpski organi nisu i neće skrivati i prikrivati zločince i ubice, kao što to rade ovekovečeni zločinci >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << OVK, poput Tačija, Haradinaja i Veseljija, ogrnuti u ruho takozvanih kosovskih političara.
"Nema sumnje, u jednom su u pravu, a to je da sigurno postoji politička pozadina ubistva Olivera Ivanovića, jer da nije tako prištinski organi nikada ne bi odbili formiranje zajedničkog istražnog tima sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, nikada ne bi odbili da proslede čaure sa mesta ubistva, a ne bi im trebalo i nekoliko meseci da proslede Zapisnik sa uviđaja", kaže Kuburović. 
"Takozvani kosovski organi nijednu zamolnicu za dostavljanje informacija u vezi sa navodnom istragom protiv Milana Radoičića nisu dostavili Beogradu, iz čega se vidi pravna i činjenična osnovanost njihovih optužbi", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuburovićeva i Đurić o optužbama Tahirija

Izvor: RTS, 15.Mar.2019

Jedinu krivicu koju snosi predsednik Srbije Aleksandar Vučić jeste njegovo strpljenje, hladna glava i odlučan stav da na sve provokacije iz Prištine odgovara mirnim tonom, bez pretnji i bez poziva na nasilje, navodi MinistarstvO pravde. Marko Đurić smatra da panika i nervoza albanskih političara...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.