Krasić opet pomogao ZCKM

Izvor: B92, 31.Jul.2013, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić opet pomogao ZCKM

Otac fudbalera Miloša Krasića Veljko uručio je ključeve sanitetskog vozila koje je njegov sin donirao Zdravstvenom Centru u Kosovskoj Mitrovici.

Direktor ZCKM Milan Ivanović je u ime zaposlenih i pacijenata, zahvaljujući porodici Krasić, rekao da je vozilo najsavremenije opremljeno i da vredi oko 20.000 evra.

"Ovo je nesebična humana pomoć i odnos vrhunskog sportiste i njegove porodice u ovom teškom trenutku," rekao je Ivanović primajući ključeve.

Krasić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, kako je dodao - "Poznat ne samo u Srbiji već i u svetu, kao i njegov human odnos ne samo prema sugrađanima i rodnom kraju već i sredinama van Kosova", rekao je Ivanović.

Veljko Krasić je rekao da ne krije zadovoljstvo i ponos što je doživeo dan, da "njegov sin bude uspešan da može da pomogne i da se oduži svom gradu i sugrađanima" .

Milošev otac je evocirao uspomene na Miloševe prve fudbalske treninge i to u kosovskomitrovačkom FK "Rudnik" i one na vrhuncu karijere kada je sa CSKA iz Moskve osvojio Ligu Evrope prvi put u istoriji ruskog fudbala.

"Posebno sam ponosan na fotografiju na kojoj predsednik Rusije Vladimir Putin čestita Milošu na ostvarenom uspehu sa CSKA", rekao je Veljko.

Posle Rusije, Veljko je dodao da su usledili dani u Juventusu klubu o kome je Krsić kao dečak maštao.

"Želja mu se ispunila, u Juventusu je odigrao jednu sezonu gde je proglašen za najboljeg igrača a trenutno igra za turski Fenerbahče", dodao je otac.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.