Izvor: S media, 06.Maj.2013, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: U interesu nam je da propadne briselski sporazum (VIDEO)

Demokratska stranka Srbije (D S S) obeležila je svoju slavu Djurdjevdan i tom prilikom predsednik D S S Vojislav Koštunica je istakao da je interes Srbije da propadne sporazum Beograda i Prištine postignut u Briselu.

"Upravo u ove velike (praznične) dane sadašnja vlast je krenula zdušno da preda Kosovo i Metohiju lažnoj i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << samozvanoj državi Kosovo i time uvuče Srbiju u krizu čije su posledice nesagledive", rekao je Koštunica novinarima u sedištu D S S.

On je naveo da aktuelna vlast ukida institucije sopstvene države na Kosovu i Metohiji i zbog toga pozvao gradjane na miran otpor.

"Naš interes je da propadne briselski sporazum", istakao je Koštunica i dodao da je D S S upozoravao da taj sporazum ne treba parafirati i potpisati, a da je sad faza primene te da je u interesu da se ne primenjuje.

(Beta)

FOTO: Beta/ Emil Vaš

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koštunica: Briselski sporazum mora da propadne

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Maj.2013

Interes Srbije je da sporazum o Kosovu postignut u Briselu propadne, izjavio je danas lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.