Kosovsko ministarstvo: Zahtev Vulina odbijen jer je njegov cilj bila provokacija

Izvor: Danas, 10.Jul.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovsko ministarstvo: Zahtev Vulina odbijen jer je njegov cilj bila provokacija

Ministarstvo inostranih poslova Kosova (MIP) zabranilo je ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu ulazak na Kosovo jer je njegov cilj provokacija protiv Kosova, rečeno je za prištinske medije u MIP-u Kosova. Članak Kosovsko ministarstvo: Zahtev Vulina odbijen jer je njegov cilj bila provokacija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksiko će ponovo glasati protiv prijema Kosova u Interpol

Izvor: Danas, 10.Jul.2019

Ambаsаdor Meksika u Srbiji Marko Antonio Gаrsijа Blаnko istаkаo je danas dа Meksiko nije priznalo Kosovo i da će ta zemlja opet glasati protiv prijema Kosovа u Interpol, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). Članak Meksiko će ponovo glasati protiv prijema Kosova u Interpol...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.