Kosovski specijalci naoružani upali kod Srba: Sin preti samoubistvom, otac vezan za banderu

Izvor: Luftika.rs, 08.Dec.2022, 16:58

Kosovski specijalci naoružani upali kod Srba: Sin preti samoubistvom, otac vezan za banderu

Nastavak incidenata na Kosovu i Metohiji.
U Velikoj Hoči trenutno je veoma napeto zbog pokušaja kosovske carine da zapleni veliku količinu vina porodice Petrović.
Veliki broj meštana je na ulici, pripadnici specijalne policijske jedinice su ispred kuće, Srđan Petrović se vezao za banderu u znak protesta, a njegov sin se popeo na krov od kuće i preti da će skočiti.
Veliki broj meštana se okupio u znak podrške porodici Petrović i vrlo je dramatično od ranih jutarnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sati.
Poslednje informacije su da su Rosu i carina cisternu/kamion doterali do podruma i da svakoga trenutka treba da počnu da pretaču vino Petrovića, narod su izgurali sa strane.
Okupljeni ljudi pokušavaju da ubede kosovske policajce da odustanu od zaplene vina iz vinice Petrovića.
Printscreen Sin Srđana Petrovića popeo se na krov kuće u znak protesta i preti da će skočiti.
Kosovska carina je jutros saopštila da je tokom provere u Velikoj Hoči u Orahovcu, otkrila da se alkoholna pića prodaju neovlašćeno i da su zbog toga doneli odluku o zapleni 42.000 litara alkoholnog pića, prenela je Koha.

Izvor: Kosovo online / Kurir
Harčenko: Principijelan stav Rusije o Kosovu, pamtimo agresiju Zapada na Srbiju

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.