Izvor: Piplmetar.rs, 16.Feb.2024, 15:30

Kosovski parlament ponovo nije uspeo da ratifikuje međunarodne sporazume

Početna » Vesti » Politika » Kosovski parlament ponovo nije uspeo da ratifikuje međunarodne sporazume


Betadanas 13:57

foto (BETAPHOTO/ARMENIJA ZAJMI BESEVIC/MO)
Skupština Kosova na današnjoj sednici nije imala potreban kvorum za glasanje o ratifikaciji devet međunarodnih sporazuma.
Za glasanje o međunarodnim sporazuma je potrebno da u glasanju učestvuje najmanje 80 poslanika, koliko i treba da glasa za predložene sporazume.
Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << parlamenta Gljauk Konjufca je najavio da ove tačka ostaju za razmatranje na jednoj od narednih sednica.
Komentari



Povezane vesti









Najnovije
Politika



Borelj najavio odvojene sastanke sa Kurtijem i Vučićem u Minhenu Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj (Josep Borrell) rekao je da će u Minhenu gde se održava Konferencija o bezbednosti, imati odvojene sastanke s premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.





Naslovna strana
Naslovna strana za 15. februar 2024.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.
– Bojana Stefanović, glumica



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.