Kosovski ministar: Upravljački tim za statut Zajednice nije došao na sastanak

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Apr.2023, 11:34

Kosovski ministar: Upravljački tim za statut Zajednice nije došao na sastanak

Ministar za Administraciju lokalne samouprave u Vladi Kosova Eljbert Krasnići (Elbert Krasniqi) izjavio je da se Upravljački tim za izradu statuta za formiranje Zajednice opština sa srpskom većinom nije odazvao njegovom pozivu za sastanak. Ministar je naveo kako je odlukom iz 2020. predviđeno da Upravljački tim o svojim aktivnostima izveštava ministra za lokalnu samoupravu u Vladi Kosova. Krasnići je, kako je saopštio, u svojstvu ministra pozvao na 18. april Upravljački tim na sastanak ali...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ministar Krasnići: Upravljački tim za izradu Statuta ZSO nije se odazvao pozivu za sastanak

Izvor: Danas, 27.Apr.2023

Ministar Vlade za administraciju lokalne samouprave, Eljbert Krasnići, izjavio je danas da se Upravljački tim za izradu statuta za formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO) nije odazvao njegovom pozivu za sastanak.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.