Kosovski Albanac uhapšen zbog trgovine ljudima

Izvor: Press, 24.Okt.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovski Albanac uhapšen zbog trgovine ljudima

Kosovska policija uhapsila je kosovskog Albanca A.H. (29) osumnjičenog za trgovinu ljudima i posedovanje narkotika

Kosovska policija istovremeno je otkrila jednu žensku osobu koja je žrtva trgovine ljudima i koja je, nakon što je medicinski zbrinuta, smeštena u sigurnu kuću, saopšteno je iz policije. Navodi se da je istraga u vezi sa ovim slučajem otvorena ranije, a da je juče rezultirala hapšenjem osumnjičenog i otkrivanjem ženske osobe koja je bila prinuđena na prostituciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Direkcija kosovske policije za istragu trgovine ljudima sprovela je ovu akciju, a po nalogu tužioca Okružnog suda u Kosovskoj Mitrovici obavljen je pretres kuće i stana osumnjičenog u Vučitrnu na severu Kosova. Tom prilikom policija je, kako navode, pronašla manju količinu marihuana i još neke dokazne predmete koji su zaplenjeni, a uhapšenom je određen pritvor u trajanju do 48 sati.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.