Kosovska vlada osniva Kancelariju u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: S media, 23.Maj.2012, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska vlada osniva Kancelariju u Kosovskoj Mitrovici

Kosovska vlada donela je odluku da u severnom delu Kosovske Mitrovice osnuje Administrativnu kancelariju, kako bi približila svoje usluge građanima u tom delu Kosova.

Ministarstvo za KiM: Pogoršala se bezbednost povratnika

Kosovo: Zapaljene kuće Srba povratnika

Euleks preuzeo slučaj Jovice Miljkovića

Kako je saopšteno nakon današnje redovne sednice kosovske vlade, preko kancelarije u severnom delu Mitrovice biće koordinisana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vladina ulaganja na severu Kosova.

U početku će u kancelariji raditi 55 zaposlenih, na čelu sa glavnim administrativnim službenikom, koji će biti izabran na konkursu koje će raspisati kosovsko Ministarstvo administracije i lokalne samouprave.

(Tanjug)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska kancelarija za severnu Mitrovicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2012

Vlada Kosova je danas odlučila da formira Administrativnu kancelariju za severni deo Kosovske Mitrovice, navodeći da će ona pružati usluge građanima i koordinirati investicije. Kancelarija je prvi korak ka formiranju opštine Severna Mitrovica.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kosovo: Pronašao bombu u svom vinogradu

Izvor: S media, 24.Maj.2012, 13:20

Jedan kosovski Srbin iz Velike Hoče pronašao je u svom vinogradu neeksplodirane ručnu bombu i tromblonsku minu, izjavio je danas regionalni portparol kosovske policije Hazir Beriša...Kosovo: Zapaljene kuće Srba povratnika..Euleks preuzeo slučaj Jovice Miljkovića..Euleks: U kući Veselinovića...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.