Kosovska policija zaustavila vozila sa srpskim tablicama: Zaplenjeni roba i novac

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 23:44

Kosovska policija zaustavila vozila sa srpskim tablicama: Zaplenjeni roba i novac

Leposavić -- Kosovska policija saopštila je da je kod Leposavića zaplenjena izvesna količina hrane i pića i manja količina novca u dva vozila srpskih registarskih oznaka.

Zaplena je izvršena u okviru pojačane akcije kontrole na terenu, a u cilju sprečavanja krijumčarenja robe.

"Tokom sprovođenja zakonskih zadataka i ovlašćenja, praćenjem sumnjivih kretanja u graničnom pojasu, na sporednim putevima sela u okolini Leposavića, tačnije u selu Jošanica, granična >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policija je sprečila krijumčarenja robe, kada su zaustavljena dva vozila (mini kombi) srpskih registarskih oznaka, za koja se sumnjalo da su krijumčarili veće količine robe kao što su: koka kola, alkoholna pića (pivo), prehrambeni proizvodi, kao i novac u iznodu od 1.370 evra i 6.600 dinara. Roba je oduzeta, a slučaj se vodi u daljem sudskom postupku", navodi se u saopštenju policije.

U saopštenju nije navedeno da li su lica koja su prevozili navodno krijumčarenu robu privedena ili ne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kosovska policija zaustavila vozila sa srpskim tablicama, zaplenila robu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2023

Kosovska policija saopštila je večeras da je u pojačanoj akciji kontrole na terenu, u cilju sprečavanja krijumčarenja robe, u blizini Leposavića, zaplenjena izvesna količina hrane i pića i manja količina novca nakon što su zaustavljena dva vozila srpskih registarskih oznaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.