Kosovska policija privela devetoro Srba posle božićne liturgije

Izvor: BKTV News, 07.Jan.2013, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija privela devetoro Srba posle božićne liturgije

Kosovska policija privela je u ponedeljak u Gračanici devetoro Srba posle božićne liturgije u manastiru Gračanica. Privedeni navodno članovi pratnje Aleksandra Vulina.
Kosovska policija privela je u ponedeljak u Gračanici više Srba posle božićne liturgije u manastiru Gračanica.
Koordinator vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zlata Radovanović potvrdila je Tanjugu da je više osoba privedeno u Gračanici, ali nije mogla da kaže zašta je to učinjeno.
Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi rekao je Tanjugu da ima informaciju da je uhapšeno devet osoba.
Prema njegovim rečima, razlog za hapšenje je bio što su ta lica navodno na sebi imala obeležja civilne zaštite.
Uhapšeni, za koje se tvrdi da su iz pratnje direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandra Vulina, nalaze se na informativnom razgovoru u policijskoj stanici.
Izvor:  Novosti
Tweet
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.