Kosovska policija privela Srbina, pretukla, pa pustila

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 12:39

Kosovska policija privela Srbina, pretukla, pa pustila

Srbin I.M., iz sela Kajkovo kod Leposavića, na severu KiM, pretučen je od strane takozvane kosovske policije prilikom privođenja.

Zamenik direktora tzv kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani potvrdio je da je I.M. iz Kajkova priveden zbog navodnog "ometanja službenog lica u vršenju dužnosti" i da je nakon saslušanja sinoć oslobođen.

Zamenik direktora tzv kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani potvrdio je da je I.M. iz Kajkova priveden zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodnog "ometanja službenog lica u vršenju dužnosti" i da je nakon saslušanja sinoć oslobođen.

I.M. je za Tanjug izjavio da ga je patrola zaustavila na magistralnom putu koji vodi ka Leposaviću i dodao da su ga tom prilikom tukli.

On je nakon što je saslušan, kako je rekao, morao da zatraži medicinsku pomoću u Domu zdravlja u Leposaviću.

U momentu privođenja, dodao je, bio sa svojim sinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Privedenog Srbina kod Leposavića tukla Kurtijeva policija, morao da traži medicinsku pomoć

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2024

Srbin I.M., iz sela Kajkovo kod Leposavića, na severu Kosova i Metohije, morao je sinoć da zatraži medicinsku pomoć, jer su ga pripadnici takozvane kosovske policije tukli prilikom privođenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.