Kosovska policija kod trijice Srba našla 150 kg marihuane

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija kod trijice Srba našla 150 kg marihuane

Priština -- Kod tri osobe srpske nacionalnosti juče je na izlasku iz Istoka, na zapadu Kosova pronađeno i oduzeto oko 150 kilograma marihuane, javljaju prištinski mediji.

Policija Kosova je juče saopštila da je oduzeta velika količina marihuane, ali nije objavila nacionalnu pripadnost niti imena privedenih.

"Slučaj se dogodio u nedelju, oko 13 časova, dok su trojica osumnjičenih, Branislav Slobodan Gajin, Milan Ljubomir Gajin i Rade Ubović, koji su sa vozilom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krenuli iz Istoka ka Mitrovici. Marihuana je bila sakrivena u prikolici vozila sa srpskim registarskim tablicama", piše portal gazetablic.com.

"Policija je u prikolici sa registarskim tablicama AG-025-NS pronašla 130 paketa marihuane ukupne težine 145 kg i 641 grama", kaže se u u izveštaju PK.

Pored prikolice policija je zaplenila i vozilo Opel meriva sa registarskim tablicama ZR-11-JP i druge dokaze.

Po nalogu nadležnog tužioca pritvorenima je određeno policijsko zadržavanje od 48 sata i oni bi danas trebali da se pojave pred sudijom Osnovnog suda u Peči.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Na Kosmetu uhapšeni Srbi sa 150 kilograma marihuane"

Izvor: B92, 01.Okt.2018

Na periferiji Istoka uhapšene su tri osobe srpske nacionalnosti i zaplenjeno oko 150 kilograma marihuane...To je objavila prištinska "Gazeta Blic" pozivajući se na izvore u kosovskoj policiji...Navodi se da je akciju hapšenja i zaplene juče izvela policijska jedinica za borbu protiv droge iz Peći...Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.