Kosovska policija: Situacija na severu Kosova stabilna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija: Situacija na severu Kosova stabilna

Bezbednosna situacija na severu Kosova je stabilna i građani nemaju razloga za strah, izjavio je danas "Radiju Kontakt plus" regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

Kako prenosi sajt ovog radija, Bojić je naveo da je bezbednosna situacija na zadovoljavajućem nivou u zoni odgovornosti Regionalne direkcije Mitrovica-Sever, odnosno u opštinama Severna Mitrovica, Zubin Potok, Zvečan i Leposavić.

Navodi se da je Bojić podsetio da na ovom području >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u poslednjih nekoliko dana nisu registrovani ozbiljniji incidenti.

Nemačko ministarstvo spoljnih poslova izdalo je upozorenje svojim državljanima da se prilikom putovanja na sever Kosova informišu o bezbednosnoj situaciji.

"Na severu Kosova (opštine Zubin Potok, Leposavić, Zvečan i Severna Mitrovica) situacija ostaje napeta", navodi se u saopštenju koje je 24. januara objavljeno na sajtu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berlin upozorava na Kosovo; Vulin: Proveramo

Izvor: B92, 27.Jan.2018

Bezbednosna situacija na severu Kosova je stabilna i građani nemaju razloga za strah...To je izjavio "Radiju Kontakt plus" regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić...Kako prenosi sajt ovog radija, Bojić je naveo da je bezbednosna situacija na zadovoljavajućem nivou u zoni odgovornosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.