Kosovska policija: Dvostruko ubistvo

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 07:05

Kosovska policija: Dvostruko ubistvo

U Đakovici se sinoć dogodilo dvostruko ubistvo, kada su ubijena dva brata.

Tragedija se dogodila oko 20 časova u selu Madanaj, a žrtve su upucane iz vatrenog oružja, saopštila je kosovska policija, prenosi Telehraf pisanje prištinske Kohe.

Jedan brat je preminuo na licu mesta, drugi na putu za bolnicu. Lekarska ekipa konstatovala je smrt, dok je policija obavila uviđaj.

Motivi dvostrukog ubistva još uvek nisu nepoznati.

Pratite nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DVOSTRUKO UBISTVO U ĐAKOVICI Policija zatekla upucanu dvojicu braće

Izvor: Blic, 26.Jun.2023

Dvostruko ubistvo dogodilo se sinoć u Đakovici, a prema izveštajima kosovske policije, žrtve su braća Bljerim I. (42) i Hadži I. (38), prenosi Gazeta ekspres.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.