Izvor: Radio 021, 01.Jul.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Vlada poslala hranu za opštine na severu Kosova

Ministar trgovine i industrije Kosova Endrit Šalja je tokom popodneva boravio u Kosovskoj Mitrovici gde je uz pratnju policije ispratio kombi sa hranom za opštine na severu Kosova.

On je rekao da se radi o mobilnim tačkama snabdevanja mlekom, brašnom, uljem i drugim priozvodima.

Šalja kaže i da je obavestio gradonačelnike opština na severu Kosova o odluci Vlade Kosova, koju je radnije tokom dana najavio premijer Kosova Ramuš Haradinaj.

Cilj ovakve >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << akcije je, prema njegovim rečima, "da svi građani koji žive unutar teritorije Kosova imaju elementarne proizvode na usluzi.

"Mobilni punktovi će od danas permanentno, svakoga dana biti postavljeni u raznim delovima ovih opština kako bi građani imali mogućnost da se snabdevaju sa elementarnim prehrambenim proizvodima", rekao je Šalja.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Kosovska Vlada poslala hranu za opštine na severu Kosova

Izvor: Danas, 01.Jul.2019

Ministar trgovine i industrije Kosova Endrit Šalja je tokom popodneva boravio u Kosovskoj Mitrovici gde je uz pratnju policije ispratio kombi sa hranom za opštine na severu Kosova, piše N1. Članak Kosovska Vlada poslala hranu za opštine na severu Kosova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.