Kosovska Mitrovica: Srbi se okupili ispred Srpske liste i uzvikuju Izdaja i Vučiću pederu! (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 13.Jun.2023, 16:52

Kosovska Mitrovica: Srbi se okupili ispred ''Srpske liste'' i uzvikuju ''Izdaja'' i ''Vučiću pederu''! (VIDEO)

Kosovska Mitrovica: Srbi se okupili ispred ''Srpske liste'' i uzvikuju ''Izdaja'' i ''Vučiću pederu''! (VIDEO) Veliki broj meštana se u Kosovskoj Mitrovici okupio ispred prostorija "Srpske liste" nezadovoljan novim hapšenjem Srba



Nakon hapšenja Miluna Milenkovića iz Kosovske Mitrovice, veliki broj nezadovoljnih Srba okupio se ispred prostorija Vučićeve separatističke stranke "Srpska lista", uzvikujući "Vučiću pederu" i "Izdaja" pokazujući da >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << su svesni toga da ih je upravo izdao Aleksandar Vučić i to preko stranke "Srpska lista" koju je osnovao da bi štitarskim separatistima da legitimitet.
Video koji je objavio pro-separatistički portal "Kossev", pokazuje ogromno nezadovoljstvo ljudi ali i članove "Srpske liste" koji se trude da se neopaženo izvuku.
POGLEDAJTE VIDEO:



Rezultati te izdajničke politike su već sazreli i više su nego očigledni ovih dana dok je jedini slobodni deo Kosova i Metohije, sever pokrajine, ograničen i umotan u bodljikavu žicu a Srbe šiptarski separatisti hapse svakodnevno bez ikakvog povoda.
Napominjemo da je sve ovo što se dešava rezultata dogovorene i koordinisane akcije između sve tri strane - srpskog režima, šiptarskih separatista i okupacionih jedinica NATO pakta o čemu smo pisali u tekstu NA OVOJ VEZI



* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.