Kosovska Mitrovica: Pucano na kancelariju Krstimira Pantića

Izvor: S media, 09.Dec.2011, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica: Pucano na kancelariju Krstimira Pantića

Nepoznate osobe pucale su večeras oko 18.30 na kancelariju predsednika Opštine Kosovska Mitrovica Krstimira Pantića.

Kako je Pantić rekao agenciji Beta, u trenutku napada u kancelariji je bilo upaljeno svetlo, pa su napadači pretpostavili da je on unutra.

Tači: Razgovaraću sa Srbima sa severa Kosova

Beograd- Priština: Nastavak pregovora u januaru

Pantić je dodao da su ispaljena četiri metka i da su čaure nadjene u južnom delu Kosovske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mitrovice u blizini malog mosta koji povezuje južni deo grada sa naseljem "Tri solitera".

Pripadnici Kosovske policijske službe su obavili uvidjaj i rekli da je napad izvršen iz južnog dela grada i da je tom prilikom korišćena kineska municija, rekao je Pantić.

On je kazao da je napad "još jedan dokaz da Albanci ne žele da Srbi žive na Kosovu, žele da ih etnički očiste sa ovih prostora i da nasilno integrišu svoje institucije i vrše 'albanizaciju' na severu".

Ovo je drugi oružani napad na zgradu Skupštine opštine u Kosovskoj Mitrovici u poslednjih 20 dana.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident u Kosovskoj Mitorvici

Izvor: RTS, 09.Dec.2011

Nepoznate osobe pucale su večeras na zgradu Opštine Kosovska Mitrovica, javlja reporter RTS-a...Nepoznate osobe pucale su na zgradu Opštine Kosovska Mitrovica večeras oko 18.30 časova...Prema rečima policije, pucano je iz automatskog oružja...Nema povređenih, ali su polupana stakla na zgradi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.