Kosovska Mitrovica: Ovo je nedopustivo!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica: Ovo je nedopustivo!

Gradonačelnik Kosovske Mitrovice Goran Rakić je povodom atentata na lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića sazvao hitan sastanak sa predstavnicima bezbednosnih službi, rekao je za Sputnjik savetnik gradonačelnika Igor Simić.

- Sastanak je sazvan kako bi ga Kosovska policija, ali i predstavnici EULEKS-a i Kfora informisali o bezbednosnoj situaciji u tom gradu, ali i o tome kako teče istraga - izjavio je Simić.

Kako je rekao, gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je sastanak inicirao kako bi dodatno motivisao bezbednosne službe da se što više aktiviraju u istražnom procesu jer je, prema njegovim rečima, sve ovo što se dogodilo jutros u Kosovskoj Mitrovici "nedopustivo".

Simić je dodao i da će nakon sastanka biti organizovana konferencija za novinare na kojoj će biti saopšten zvanični stav gradonačelnika Gorana Rakića.

On je takođe rekao da nema nikakvih inofmracija o tome ko bi mogao da bude odgovoran za napad na Ivanovića.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Rakić: Pucanj u Olivera Ivanovića je pucanj u sve nas

Izvor: N1 televizija, 16.Jan.2018

Gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić ocenio je da je ubistvo predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića "pucanj u svakog Srbina koji nije želeo da napusti svoje ognjište" i zatražio od Policije Kosova, Euleksa i KFOR-a da što pre otkriju izvršioce tog zločina...Rakić...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.