Kosovska Mitrovica: Kfor blokirao most na Ibru

Izvor: S media, 28.Jul.2011, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica: Kfor blokirao most na Ibru

Kfor je večeras oklopnim vozilima blokirao most u Kosovskoj Mitrovici. Na severnoj strani okupili se Srbi. Trenutno mirno.

Glavni most na Ibru koji razdvaja severni srpski i južni albanski deo Kosovske Mitrovice večeras su oklopnim vozilima blokirali pripadnici Kfora.

U blizini mosta na severnoj strani okupili su se Srbi koji prate situaciju u gradu. Tamo je trenutno mirno, ali je situacija napeta.

Biler: Situacija na severu je pod kontrolom
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Stefanović: Čeka nas duga i teška noć

Tači: Iza nereda na Kosovu stoji srpska vlast

Tenzije na Kosovu traju od ponedeljka uveče kada su kosovski specijalci pokušali da preuzmu prelaze na severu Kosova čemu su se usprotivili Srbi. U sukobu kod prelaza Brnjak poginuo je jedan kosovski policajac, dok su maskirani napadači danas oko 19 sati spalili prelaz Jarinje,

Američki vojnici iz sastava Kfora blokirali su večeras oklopnim vozilima put od Jarinja prema Kosovskoj Mitrovici, u blizini Leška. Kfor je pojačao prisustvo i na prelazu Brnjak.

Od juce ujutro, na severu Kosova borave predstavnici Beograda Goran Bogdanović i Borislav Stefanović.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.