Kosovska Mitrovica: Kamen temeljac za tri stambene zgrade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 16:17

Kosovska Mitrovica: Kamen temeljac za tri stambene zgrade

U severnoj Kosovskoj Mitrovici danas je polaganjem kamena temeljca označen početak izgradnje tri stambene zgrade u Ulici vojvode Putnika, u kojima će novi dom naći mladi bračni parovi i socijalno ugrožena lica sa teritorije tog grada.

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić poručio je da će taj grad u narednom periodu biti veliko gradilište, prenosi Kosovo onlajn.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Spirić je najavio da će uskoro početi radovi na izgradnji još pet zgrada, tako da će do kraja godine biti završeno više od sto stambenih jedinica.

"Sredstva od više od 330 miliona dinara za izgradnju osam zgrada sa ukupno 96 stanova, obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju", rekao je Spirić.

On je ukazao da je to jasan pokazatelj da se zajedno sa državom Srbijom ulažu maksimalni napori da se obezbede normalni uslovi za život i opstanak.

Spirić je podsetio da se zahvaljujući pomoći Grada Beograda gradi zgrada za stanare bivšeg "Samačkog bloka".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.